Alles in huis voor een perfect gebit

We zijn een tandartspraktijk die gespecialiseerd is in gebitsrenovatie. En omdat elk probleem om een eigen oplossing vraagt, bieden we verschillende behandelingen aan. Welke voor u de beste is? Dat zoeken we graag uit tijdens een persoonlijke afspraak. Hieronder lichten we de verschillende behandelingen toe. Hebt u nog vragen of specifieke wensen? Bel ons voor meer informatie!

Facings

Met minimale ingrepen maken facings een plaatje van uw tanden. Een porseleinen laagje wordt muurvast op uw tand verlijmd. Ook perfect voor gebroken, verkleurde of onregelmatige tanden.

Meer over facings

Implantaten

Een implantaat is eigenlijk een kunstwortel van titanium. het verankert zich in uw kaakbot en is daarmee de perfecte basis voor een kroon, brug of all-on-four klikprothese.

Meer over implantaten

Implantaat brug of all-on-4

Dit is hét nieuwe alternatief voor een kunstgebit. De rotsvaste verankering en natuurlijke uitstraling van de implantaat brug of all-on-4 prothese zorgden al voor veel enthousiaste gebruikers.

Meer over implantaat brug of all-on-4

Inlays en onlays

Is een gat te groot voor een vulling? Dan zijn inlays en onlays vaak beter. Het ontbrekende stuk wordt precies op maat nagemaakt en naadloos en onzichtbaar verlijmd.

Meer over inlays en onlays

Kronen en bruggen

Voor tanden met veel vullingen of te grote gaten is een kroon of brug vaak een goede optie. Deze op maat gemaakte 'hoes' om uw kies is niet van echt te onderscheiden.

Meer over kronen en bruggen

Tandvleeschirurgie

Teveel of juist te weinig tandvlees? Buijs Tandartsen is als één van de weinigen gespecialiseerd in tandvleeschirurgie. Met microchirurgische technieken behalen we duurzame resultaten.

Meer over tandvleeschirurgie

Orthodontie (beugel)

Een beugel is er niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Het helpt scheve of onregelmatige tanden weer recht te zetten. Met ons behandelplan werken we stap voor stap naar een mooi resultaat.

Meer over orthodontie

Geïnteresseerd? Bekijk onze resultaten!