Filosofie

We zijn een tandarts die niet pas in actie komt bij problemen. Wij inventariseren vooraf de risico's en uw wensen. Vervolgens maken we een plan. Ons doel: een onderhoudsvrij gebit. Met de nieuwste technieken en microscopische precisie zorgen we voor een mooi en gezond gebit dat eenvoudig schoon te houden is. Daardoor zijn we bederf altijd voor.

Wij kijken vooruit

We wachten niet af wat we bij een controle tegenkomen. Wij kijken vooruit. Analyseren vooraf uw gebit, bespreken onze bevindingen en uw wensen. En maken dan samen met u een verbeterplan. Vaak met twee doelen: uw gebit onderhoudsvrij én mooi maken. In doorgaans 1 tot 2 jaar realiseren we stap voor stap een mooi en duurzaam gebit, met zo min mogelijk ingrepen. Daarna volstaan halfjaarlijkse controles om uw gebit in topconditie te houden.

Geen race tegen de klok

Wij nemen alle tijd voor u. Dat merkt u bij de intake. Die begint niet op de behandelstoel, maar met een gesprek en een lekkere koffie of thee. Zo leren we u kennen, weten we wat u van ons verwacht. Ook bij de halfjaarlijkse controles nemen we ruim de tijd: minimaal een half uur. Geen race tegen de klok dus. Daarvoor is uw gebit te belangrijk.

Minimale ingrepen

Ons uitgangspunt is: zo veel mogelijk van uw eigen gebit behouden. We boren en slijpen alleen het meest noodzakelijke tandmateriaal weg. Hoe minder we wegnemen, hoe kleiner de kans op zenuwbeschadigingen en pijn. Bovendien zullen vullingen en facings dan beter hechten. Deze unieke aanpak is mogelijk dankzij innovatieve, moderne lijmtechnieken.

Microscopische precisie

Het blote oog ziet veel, maar niet alles. Maar in de tandheelkunde komt alles heel precies. Tot op de honderdsten van millimeters. Wij kunnen dat, dankzij de microscoop. Die vergroot en verlicht en zorgt zo voor een perfect zicht. Vanuit alle hoeken. Wij zoomen in en zien exact wat we doen. En als we klaar zijn kunnen we alles grondig controleren, tot in detail.