Wij willen alleen het beste bieden als het gaat om kwaliteit, hygiëne en persoonlijke aandacht. Op alle vlakken. Dat ziet u terug in de schone en steriele ruimtes. De moderne technieken en beste materialen. En in ons team, dat bestaat uit verschillende vakmensen die voldoende tijd voor u vrijmaken.

Ons team

We hebben alle specialisten in huis om u goed van dienst te kunnen zijn: tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en baliemedewerkers. U krijgt daardoor de allerbeste tandzorg en u kunt rekenen op volop persoonlijke aandacht.

Bekijk onze teamleden

Onze filosofie

We werken planmatig aan een gezond gebit. We gebruiken daarvoor de nieuwste methoden en microscopische technieken. Ons uitgangspunt is een sterk gebit, dat ook gezien mag worden en eenvoudig te onderhouden is.

Meer over onze filosofie

Impressie van onze praktijk

U vindt ons in het centrum van Groningen, in een karakteristiek pand. We ontvangen u in een sfeervolle ruimte en behandelen u vervolgens in moderne, steriele werkkamers. Klik hier voor een indruk van onze praktijk.

Meer impressies van onze praktijk

Praktijkhygiëne

Wij werken onder de beste hygiënische omstandigheden. We volgen de strikte richtlijnen van de Werkgroep Infectie Preventie (WIP) en gaan vervolgens nog een paar stappen verder. U kunt daardoor zeker zijn van steriele ruimtes en instrumenten.

Meer over praktijkhygiëne

Geïnteresseerd? Bekijk de mogelijkheden!