Lindsay Waalderbos
Mondhygiëniste

In 2007 heb ik de studie Mondzorgkunde aan de HanzeHogeschool in Groningen afgerond. Tijdens mijn studie heb ik geleerd tandvleesproblemen op te lossen, controles te doen, ben ik opgeleid om kleine vullingen te maken en heb ik mij mogen specialiseren in de kindertandheelkunde.

Na mijn studie ben ik in verschillende algemene praktijken werkzaam geweest en heb ik in een orthodontiepraktijk gewerkt. Sinds maart 2016 ben ik werkzaam bij Buijs tandartsen.

In de praktijk gaat mijn voorkeur uit naar werken met kinderen. De openheid en directheid van kinderen zorgen soms voor hilarische momenten. Naast de kindertandheelkunde gaat mijn interesse uit naar de parodontologie, oftewel het tandvlees. Samen met de patiënt doelgericht werken en een mooi, gezond resultaat bereiken is wat voor mij het werk als mondhygiëniste mooi maakt.

Bij Buijs tandartsen heb ik de mogelijkheid om te werken met collega’s die dezelfde visie delen. Er wordt tijd genomen voor de patiënt en de wens van de patiënt wordt serieus genomen, de mens achter de mond wordt nooit vergeten. De beste oplossingen per individu worden gezocht en precisie werk wordt geleverd.  Er heerst een aangename, ontspannen sfeer binnen de praktijk en het team is jong en gedreven, maar er is ook altijd ruimte voor een beetje humor en een geintje op zijn tijd. De boog kan immers niet altijd gespannen staan.

Ons team