Buijs Tandartsen

Afspraak maken

Bent u al een bestaande patiënt, dan kunt u ons bereiken via [email protected] voor het maken van een afspraak. Voor een periodieke controle kunt u ook een afspraak maken via onze webagenda.

Helaas ondervindt de webagenda momenteel storingen. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om in te loggen en stuurt het systeem ook niet altijd nieuwe wachtwoorden. Stuur ons in dat geval een mail naar [email protected] om uw afspraak voor periodieke controle in te plannen. Het kan daarbij ook voorkomen dat herinneringsmails niet goed worden verzonden. Onze excuses voor het ongemak.

Naar de webagenda

Bent u nog geen patiënt, maar wilt u zich bij ons inschrijven? Om de inschrijfprocedure te starten, vragen wij u onderstaande vragenlijst in te vullen. Aan de hand van de vragenlijst zullen wij kijken of we een passende tandarts voor u hebben en zullen we een voorstel doen voor een intake consult. Tijdens dit consult kunt u kennis maken met de tandarts en zal de tandarts een controle uitvoeren en eventueel foto’s maken. Mocht er een behandeling nodig zijn, dan wordt hier altijd een nieuwe afspraak voor gemaakt.