Buijs Tandartsen

Over ons.

Wij willen alleen het beste bieden als het gaat om kwaliteit, hygiëne en persoonlijke aandacht. Op alle vlakken. Dat ziet u terug in de schone en steriele ruimtes, moderne technieken en apparatuur en de beste materialen. En in ons team, dat bestaat uit vakmensen die graag voldoende tijd voor u vrijmaken.

Onze filosofie

We gaan voor goud

We zijn een tandartspraktijk die alleen voor het allerbeste gaat. Of het nu een controle, mondhygiëne behandeling, vulling of een complete gebitsrenovatie is, we streven altijd naar met maximaal haalbare resultaat. Onze preventie assistentes behandelen u met een individueel aangemeten loepbril; de tandartsen behandelen uitsluitend met microscoop. Zo kunnen we de hoogste precisie bieden als het gaat om het behandelen van uw tanden en kiezen.

Wij kijken vooruit

We wachten niet af wat we bij een controle tegenkomen. Wij kijken vooruit. We analyseren vooraf uw gebit, bespreken onze bevindingen en uw wensen. Dan maken we samen met u een verbeterplan met als doel: uw gebit onderhoudsvrij én mooi maken. In doorgaans één tot twee jaar realiseren we stap voor stap een mooi en duurzaam gebit, met zo min mogelijk ingrepen. Daarna volstaan halfjaarlijkse controles om uw gebit in topconditie te houden

Geen race tegen de klok

Wij nemen alle tijd voor u. Dat merkt u al bij de intake. We bespreken al uw wensen en verwachtingen. Zo leren we u kennen. Voor een halfjaarlijkse controle nemen we minimaal een half uur. En, mocht er toch een behandeling noodzakelijk zijn, dan plannen we ook daarvoor ruim de tijd in. Geen race tegen de klok dus. Daarvoor is uw gebit te belangrijk.

Minimale ingrepen

Ons uitgangspunt is: zo veel mogelijk van uw eigen gebit behouden. We boren en slijpen alleen het meest noodzakelijke tandmateriaal weg. Hoe minder we wegnemen, hoe kleiner de kans op zenuwbeschadigingen en pijn. Bovendien zullen vullingen en facings dan beter hechten. Deze unieke aanpak is mogelijk dankzij innovatieve, moderne lijmtechnieken.

Microscopische precisie

Het blote oog ziet veel, maar niet alles. In de tandheelkunde komt alles heel precies, tot op honderdsten van millimeters. Wij kunnen zo nauwgezet werken, dankzij de microscoop. Die vergroot en verlicht en zorgt zo voor een perfect zicht vanuit alle hoeken. Wij zoomen in en zien zo exact wat we doen. En als we klaar zijn kunnen we alles grondig en tot in detail controleren.

Onze praktijk

Ons team

Jappe Buijs

Tandarts - implantoloog

Jappe Buijs

Tandarts - implantoloog

In 2004 ben ik afgestudeerd als tandarts. Naast mijn werk als tandarts ben ik op 14 september 2011 gepromoveerd bij de afdeling Kaakchirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Sinds 2010 ben ik ingeschreven in het NVOI register als implantoloog (www.nvoi.nl). Tevens ben ik lid van het Kwaliteits Register Tandartsen (www.krt.nu) en de European Acadamy of Esthetic Dentistry (www.eaed.org).

Ik behandel vrijwel uitsluitend met de microscoop om een hoge precisie en kwaliteit te bereiken. Mijn voorkeur gaat uit naar het duurzaam herstellen van tanden en kiezen met behulp van keramische (witte) inlays, onlays en kronen. Ook het plaatsen van implantaten en de daarbij behorende microchirurgische procedures hebben mijn bijzondere aandacht.

BIG: 69062211602

Riemer Vochteloo

Tandarts

Riemer Vochteloo

Tandarts

Ik volgde mijn opleiding tot tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na mijn afstuderen bouwde ik mijn ervaring in verschillende praktijken op in algemene tandheelkunde.

In die tijd volgde ik bij- en nascholing in binnen- en buitenland op het gebied van restauratieve tandheelkunde, implantologie, gnathologie  en chirurgische technieken.

De laatste jaren richt ik mijn aandacht meer en meer op restauratieve tandheelkunde en ben ik sinds 2012 in opleiding tot restauratief-prothetisch tandarts.

Sinds 2011 combineer ik het werk in de praktijk met een aanstelling bij de sectie Orale Functieleer, Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde, UMC Groningen.

Daar werk ik met veel plezier als docent op het gebied van vaste(indirecte) restauraties en uitgebreide(re) rehabilitaties.

Naast het op de voet volgen van nieuwe ontwikkelingen vind ik het belangrijk technisch goed werk te leveren op een prettige manier.

BIG: 09066985202

Bram Boermans

Tandarts

Bram Boermans

Tandarts

In juli 2014 ben ik afgestudeerd voor de 6-jarige opleiding tandheelkunde in Groningen. Deze studie heb ik met veel enthousiasme gedaan, waarbij ik het laatste jaar een verdiepings stage heb gevolgd bij Dr. M.M.M. Gresnigt en tandtechnieker S. van der Made.  Hierbij heb ik heel veel geleerd in zowel de esthetische tandheelkunde als in de restauratieve tandheelkunde.  Hierbij vind ik het een uitdaging om de natuur weer zo goed mogelijk na te bootsen en de tanden en kiezen dusdanig te herstellen dat het niet te onderscheiden is van ‘echt’.

Tijdens mijn studie tandheelkunde ben ik 7,5 jaar werkzaam geweest bij ambulance oost als chauffeur. Hierbij heb ik vele situaties meegemaakt waarbij tanden en kiezen van minder belang waren. Dit heeft mij geleerd nooit de mens achter de mond te vergeten.

BIG: 19918777602

Amarins Rijpkema

Tandarts

Amarins Rijpkema

Tandarts

Na werkzaam te zijn geweest als mondhygiënist in een verwijspraktijk voor Parodontologie, heb ik in 2019 de opleiding tot tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. De parodontologie heeft ook als tandarts mijn bijzondere aandacht. Gezond tandvlees is afhankelijk van vele factoren en onlosmakelijk verbonden met de algehele gezondheid en welzijn van eenieder. Tijdens mijn opleiding tot tandarts ontwikkelde ik tevens grote interesse in de restauratieve en minimaal invasieve tandheelkunde. Hiervoor heeft mijn afstuderen plaatsgevonden in zowel een multidisciplinaire verwijspraktijk in Rotterdam als in Montreux, Zwitserland. Samenwerken voor de beste oplossing en de nauwkeurige uitvoering hiervan zijn onderdelen van mijn werk waar ik dagelijks ontzettend veel plezier uit haal!

BIG: 19927045402

Rijkje Bresser

Tandarts

Rijkje Bresser

Tandarts

Januari 2022 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Tijdens mijn studie wekte de restauratieve tandheelkunde mijn bijzondere interesse en streef ik er sindsdien naar de aangedane gebitselementen zo natuurgetrouw mogelijk te herstellen in functie en esthetiek. Het nabootsen van de natuurlijke vorm, kleur en stand van de tanden met uiterste precisie zorgt ervoor dat ik dagelijks veel plezier uit mijn werk haal.

Om mij verder te verdiepen en te ontwikkelen binnen dit vlak van de tandheelkunde ben ik in 2020 een promotietraject gestart bij dr. M. Gresnigt en prof. dr. M. Cune. Dit promotietraject heeft mij tot op heden doen inzien dat niet alleen de harde tandweefselstructuren bijdragen aan het herstellen van de aangedane dentitie, maar dat de zachte omliggende tandweefsels minimaal zo belangrijk zijn. De chirurgie, implantologie en restauratieve tandheelkunde hebben daarom mijn bijzondere interesse mij hier verder in te ontwikkelen. De ambitie om continu te verbeteren, meer bij te leren en te streven naar perfectie zorgt ervoor dat ik, ongeacht het type behandeling, mij altijd voor de volle 100% zal inzetten om u een goed resultaat te brengen.

BIG: 39930504402

Eva Berkers-Pas

Tandarts

Eva Berkers-Pas

Tandarts

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hierna ben ik werkzaam geweest in de regio Valkenswaard en Eindhoven waar ik zowel in de reguliere tandartspraktijk als in de ouderenzorg werkzaam ben geweest. Na de overname van een praktijk van een gepensioneerde tandarts heb mij toegelegd op het samen met de jongere, maar vooral ook wat oudere patiënt, werken naar een nieuwe gebitssituatie. Het samen bespreken van de wensen en het uitwerken van het behandelplan met collega's en specialisten geeft mij, en uiteindelijk ook vooral de patiënt veel voldoening. 

Het sociale aspect van de tandheelkunde vind ik het mooiste aan het vak. Luisteren, vragen, begrip tonen, kritisch zijn, elkaar uitdagen, informeren en dromen zijn belangrijke factoren die het werk zo mooi maken. Dit geldt ook voor de samenwerking met de collega's. Het team van tandartsen zou er niet zijn zonder assistentes en de rol hiervan wordt steeds groter. We zijn graag bezig met het voortdurend innoveren van ons technisch werk, de digitale workflow en de samenwerking. Met elkaar, maar vooral met u!

Leony Nijenhuis

Mondhygiënist

Leony Nijenhuis

Mondhygiënist

In 2000 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist in Groningen. Direct na mijn opleiding ben ik mij gaan richten op de orthodontie en heb in meerdere orthodontiepraktijken gewerkt. Al snel ging ik ook in de algemene praktijk werken. Ik heb mee mogen groeien met Ids de Boer en na paar jaar samen met Jappe Buijs een maatschap ingestapt. Tandheelkunde is een passie van me geworden. Van logopedisch screenen tot behandelen van angstige patiënten. Alle facetten van de tandheelkunde vind ik erg boeiend en probeer mijn kennis en vaardigheden op hoog niveau te houden door het volgen van cursussen en nascholing. Door samen te werken in een team met o.a. een implantoloog kunnen we door samen behandelplanning te doen een optimale service geven aan patiënten. Binnen de praktijk behandel ik de patiënten met tandvleesproblemen, doe o.a de nazorg van implantologie, controles, orthodontie en kleine vullingen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo leuk!

Lindsay Waalderbos

Geregistreerd-mondhygiënist

Lindsay Waalderbos

Geregistreerd-mondhygiënist

In 2007 heb ik de studie Mondzorgkunde aan de HanzeHogeschool in Groningen afgerond. Tijdens mijn studie heb ik geleerd tandvleesproblemen op te lossen, controles te doen, ben ik opgeleid om kleine vullingen te maken en heb ik mij mogen specialiseren in de kindertandheelkunde.

Na mijn studie ben ik in verschillende algemene praktijken werkzaam geweest en heb ik in een orthodontiepraktijk gewerkt. Sinds maart 2016 ben ik werkzaam bij Buijs tandartsen.

In de praktijk gaat mijn voorkeur uit naar werken met kinderen. De openheid en directheid van kinderen zorgen soms voor hilarische momenten. Naast de kindertandheelkunde gaat mijn interesse uit naar de parodontologie, oftewel het tandvlees. Samen met de patiënt doelgericht werken en een mooi, gezond resultaat bereiken is wat voor mij het werk als mondhygiënist mooi maakt.

Bij Buijs tandartsen heb ik de mogelijkheid om te werken met collega’s die dezelfde visie delen. Er wordt tijd genomen voor de patiënt en de wens van de patiënt wordt serieus genomen, de mens achter de mond wordt nooit vergeten. De beste oplossingen per individu worden gezocht en precisie werk wordt geleverd.  Er heerst een aangename, ontspannen sfeer binnen de praktijk en het team is jong en gedreven, maar er is ook altijd ruimte voor een beetje humor en een geintje op zijn tijd. De boog kan immers niet altijd gespannen staan.

BIG: 79932843879

Bonita van Eekelen

Geregistreerd-mondhygiënist

Bonita van Eekelen

Geregistreerd-mondhygiënist

In 2018 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de HAN in Nijmegen. Direct na mijn opleiding ben ik in twee gespecialiseerde praktijken gaan werken. Bij de parodontologie praktijk in Nijmegen heb ik mijn handvaardigheid naar een hoog niveau weten te brengen. Bij het CBT (Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde) heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van angstpatiënten en patiënten met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking.

In 2021 heb ik de overstap gemaakt naar de algemene tandheelkunde en ik ben in september 2022 gestart als mondhygiënist bij Buijs. Kwaliteit leveren staat bij mij hoog in het vaandel en ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat goed samenwerken hiervoor noodzakelijk is. Buijs biedt een prettige werkomgeving met gedreven collega’s. Ik beschouw het dan ook als een groot compliment dat ik hier mag werken.

Ik haal het meeste plezier uit het werken met angstpatiënten en het behandelen van zeer ernstige parodontitis. Een complexe situatie biedt immers meer uitdaging en des te waardevoller is het resultaat!

BIG: 79932828679

Marit Bakker

Geregistreerd-mondhygiënist

Marit Bakker

Geregistreerd-mondhygiënist

In juli 2022 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens mijn studie heb ik een indrukwekkende stage mogen lopen bij het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde op de afdeling mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie in het UMCG. Aan het einde van mijn studie heb ik mij verder gespecialiseerd binnen de parodontologie. 

Sinds oktober 2023 ben ik werkzaam bij Buijs Tandartsen als mondhygiënist. Ik combineer dit met mijn werk bij de parodontologie praktijk. Een praktijk waar ik aan het einde van mijn studie en daarna intensief ben begeleid om complexe parodontale casuïstiek te behandelen.

Iedere patiënt is uniek en daarom kijk ik per patiënt wat de beste zorg is voor zijn of haar situatie. Ik haal plezier uit mijn werk door samen met de patiënt te werken naar een gezonde, stabiele mondsituatie. Het betrekken van de patiënt bij de behandeling vind ik erg belangrijk. Het leveren van kwalitatieve zorg waar de patiënt op de eerste plek staat heb ik daarom hoog in het vaandel staan. Ik streef naar een duurzame (mond)gezonde toekomst!

BIG: 09933955379

Eppie

Preventieassistente

Eppie

Preventieassistente

Een vertrouwd gezicht in de praktijk. Alweer 17 jaar in dienst. Ik ben begonnen bij de oprichter van deze  praktijk, Ids de Boer , en heb met veel plezier jarenlang samen gewerkt. Heel bijzonder is dat ik deze praktijk heb zien groeien van een 1-kamer praktijk tot zoals nu een 5-kamer praktijk met enthousiaste collega’s. Heerlijk om met jonge mensen te werken, dat houdt mij tenslotte ook jong. En het maakt me tot moeder overste onder de jongelui.

Enkele steekwoorden over mij:

  • Enthousiast

  • Humor

  • Empathie

  • Leergierig

Geregistreerd in het register preventieassistenten.

Eva

Preventieassistente

Eva

Preventieassistente

Ik werk sinds 2003 in deze praktijk.

Ik ben begonnen toen er nog 2 kamers waren en 2 tandartsen. Ik heb het zien uitgroeien tot een praktijk met 5 kamers en inmiddels 4 jonge, enthousiaste tandartsen.

In 2014 heb ik een cursus voor preventie-assistente gevolgd en met succes afgerond. Ik vind het erg leuk dat het werk afwisselend voor ons is en het contact met mensen maakt elke dag leuk en anders.

Geregistreerd in het register preventieassistenten.

Femke-Janine

Preventieassistente

Femke-Janine

Preventieassistente

Sinds 2012 werk ik met veel plezier en enthousiasme als tandartsassistente en sinds januari 2018 als preventieassistente.

Ook werk ik samen met Leony tijdens de orthodontische behandelingen.

Ik vind het belangrijk om iedereen een persoonlijk advies te kunnen geven voor het bereiken van een goede en gezonde mondhygiëne. Verder heb ik een grote passie voor het begeleiden van angstpatiënten, en doe ik er alles aan om mensen met een glimlach te laten vertrekken.

Tevens ben ik erg betrokken bij de Buijs Academy.

Fantastisch om te doen doordat we op deze manier onze kennis kunnen overbrengen. Waarbij nieuwe verbindingen ontstaan en we bij kunnen dragen aan de kennis van de toekomst.

Bij Buijs Tandartsen krijg ik de kans om mijzelf te blijven ontwikkelen en dat maakt mij gelukkig.

Geregistreerd in het register preventieassistenten.

Chantal

Preventieassistente

Chantal

Preventieassistente

Sinds Februari 2018 ben ik werkzaam als tandartsassistente en balieassistente bij het enthousiaste en gezellige team van Buijs Tandartsen.

Met 8 jaar ervaring in andere tandartspraktijken was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Buijs Tandartsen investeert in persoonlijke ontwikkeling en dit laat mij doorgroeien als tandartsassistente.

In Juli 2019 heb ik de opleiding tot preventieassistente succesvol afgerond.

Ik doe mijn werk met heel veel plezier.

De afwisseling van het assisteren aan de stoel, het zelfstandig werken met patiënten en de werkzaamheden aan de balie vind ik erg leuk om te doen.

Lisa

Paro-preventieassistente

Lisa

Paro-preventieassistente

Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam in deze praktijk als tandartsassistente. In juli 2019 heb ik mijn opleiding als preventieassistente afgerond en in juli 2022 mijn opleiding tot paro-preventieassistent.

De diversiteit van de werkzaamheden zowel in de praktijk als de Buijs Academy maakt het werk als tandartsassistente en (paro-)preventieassistente ontzettend leuk. Er is geen patiënt hetzelfde en elke werkdag ziet er weer anders uit.

In mijn vrije tijd winkel ik graag, vind ik het gezellig om met familie of vrienden te eten en doe ik aan kunstschaatsen.

Geregistreerd in het register preventieassistenten.

Regina

Preventieassistente

Regina

Preventieassistente

In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar de tandheelkunde, een keuze waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij mee ben. Ik heb het geluk gehad een ervaren tandarts te treffen die het leuk vond om mij intern op te leiden. Het leren in de praktijk bleek voor mij de perfecte manier om naast de opleiding te groeien in mijn rol als tandartsassistente.

In 2018 heb ik mijn opleiding preventieassistente afgerond. Voordat ik werkzaam was in de tandheelkunde werkte ik in de mode, waar klantvriendelijkheid en behulpzaamheid erg belangrijk waren, dit kan ik in mijn adviserende rol als preventieassistente goed toepassen.

Sinds november 2018 maak ik met veel plezier deel uit van een enthousiast en gezellig team bij Buijs Tandartsen.

Nathalie

Preventieassistente

Nathalie

Preventieassistente

Ik werk sinds 2018 als tandartsassistente in deze gezellige praktijk.

Recent in juli 2020 heb ik de opleiding tot preventieassistente succesvol afgerond.

De praktijk investeert in persoonlijke ontwikkeling en dit biedt mij meer variatie op de werkvloer.

Zo help ik ook mee aan de stoel bij Leony met verschillende beugelbehandelingen en kan ik u te woord staan aan de telefoon.

Ik werk met veel plezier in deze praktijk en haal veel voldoening uit het geven van de beste zorg aan onze patiënten.

De afwisseling van het assisteren aan de stoel en het zelfstandig werken met patiënten vind ik erg leuk.

Geregistreerd in het register preventieassistenten.

Lynn

Preventieassistente

Lynn

Preventieassistente

Sinds 2019 ben ik werkzaam als tandartsassistente en balieassistente bij Buijs Tandartsen. Het is een zeer fijne plek om te werken en met veel doorgroei mogelijkheden. 

Binnenkort begin ik met de opleiding tot preventieassistente. U zult mij waarschijnlijk dan ook vaker zien tijdens de halfjaarlijkse controles.

Alexia

Paro-preventieassistente

Alexia

Paro-preventieassistente

In 2016 heb ik de opleiding tot tandartsassistent afgerond.

Ik ben mijn carrière gestart in een tandartspraktijk in Groningen, waar ik ben begonnen als stagiaire. In deze praktijk heb ik kunnen groeien in de functie van tandartsassistent en ben ik opgeleid tot preventieassistente. In november 2020 heb ik de opleiding tot preventieassistente succesvol afgerond.

Na deze fijne werkplek was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds februari 2022 ben ik werkzaam bij Buijs Tandartsen. In deze praktijk werkt een enthousiast team waar ik met open armen werd ontvangen. Buijs Tandartsen investeert in persoonlijke ontwikkelingen, en dat laat mij doorgroeien in de tandheelkunde.

Het werk als preventieassistente zorgt voor diversiteit op de werkvloer. Ik vind het belangrijk om een persoonlijk en passend advies te geven om een gezonde mond te kunnen bereiken. Het werk geeft mij veel voldoening waardoor ik altijd zal streven om de beste zorg te leveren aan de patiënt.

Geregistreerd in het register preventieassistenten.

Silke

Tandartsassistente

Silke

Tandartsassistente

Mijn naam is Silke en ik werk sinds 2015 met veel plezier als tandartsassistente. In augustus 2022 heb ik de kans gekregen om aan de slag te gaan bij Buijs Tandartsen. Hier krijg ik volop de kans om mijzelf verder te blijven ontwikkelen en bovendien samen te werken in een erg leuk en hecht team van collega’s.

De diversiteit van de werkzaamheden maakt het werk ontzettend leuk en zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Ik vind het belangrijk om kwaliteit te kunnen leveren en bij te dragen aan een fijne en ontspannen werksfeer.

Nienke

Tandartsassistente

Nienke

Tandartsassistente

In mei 2021 heb ik de overstap gemaakt naar tandheelkunde.
Ik heb alle praktische vaardigheden in de praktijk mogen leren van een ervaren tandarts. Daarnaast ging ik één dag in de week naar school voor de theorie.

De opleiding tot tandartsassistente heb ik afgerond in november 2022.
Ik ben nog steeds erg blij met de keuze die ik gemaakt heb. Ik vind het een heel mooi vak om uit te kunnen oefenen.

Sinds januari 2023 mag ik deel uitmaken van het leuke en gezellige team bij Buijs Tandartsen.
Hier krijg ik de kans om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Carmen

Tandartsassistente

Carmen

Tandartsassistente

Ik studeer tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en werk als assistent bij Buijs Tandartsen. Sinds het begin van mijn studie ben ik geïnteresseerd in restauratieve tandheelkunde. Het geen wat ik hier zó leuk aan vind is de combinatie tussen gezondheid, techniek en esthetiek. Daarnaast vind ik het bijzonder wat voor gevoel je een mens kan geven als zijn of haar gebit optimaal en mooi is en hoe iemand dan gaat stralen. 

Door middel van een stage in bachelor 3 ben ik bij deze praktijk gekomen. Vanaf de eerste dag dat ik bij Buijs Tandartsen kwam, was ik enorm enthousiast en onder de indruk over het hoge niveau van het werk wat iedereen hier levert en hoe het team samenwerkt. 

Mijn passie voor tandheelkunde wordt telkens versterkt door het werken in deze praktijk. Ik leer hier ontzettend veel, ik blijf mij ontwikkelen en word enorm uitgedaagd. Ik ben gedreven om alles te geven om bij te dragen aan het beste resultaat. 

Jennifer

Tandartsassistente

Jennifer

Tandartsassistente

Sinds 2023 ben ik werkzaam als tandartsassistente bij Buijs tandartsen. Na 6 jaar te hebben gewerkt in de ouderenzorg heb ik de overstap gemaakt naar de tandheelkunde.

Binnen Buijs krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen en samen te werken met een leuk en dynamisch team. 
In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en houd ik van lekker eten. 

Neda

Tandartsassistente

Neda

Tandartsassistente

Momenteel ben ik bezig met mijn studie tandheelkunde aan de rijksuniversiteit Groningen. Naast mijn studie ben ik met veel plezier werkzaam als assistente bij Buijs Tandartsen. In mijn werkzaamheden als assistente krijg ik de gelegenheid om veel te leren van mijn collega tandartsen. Mijn specifieke interessegebieden zijn implantologie en restauratieve tandheelkunde, wat veel te pas komt bij Buijs Tandartsen. 

De combinatie van werken en de studie biedt een unieke kans om mijn vaardigheden te ontwikkelen en mijn kennis te verbreden. 

Laura

Sterilisatieassistente

Laura

Sterilisatieassistente

Sinds maart 2022 ben ik werkzaam als sterilisatieassistente bij Buijs Tandartsen.
Na 15 jaar bij mijn oude werkgever was ik toe aan een nieuwe uitdaging.
Wanneer je bij ons op bezoek komt voor een afspraak zal je mij wellicht met een witte kar zien lopen. Ik voorzie de kamers van schoon instrumentarium en ik haal het gebruikte weer op.
Ik vind het werk erg divers en zeer leerzaam.
Elke dag leer ik wel weer iets nieuws.
Ik heb in de eerste weken al gemerkt dat ik in een gezellig team terecht ben gekomen.
En zie mijzelf de komende jaren met plezier bij Buijs Tandartsen werken.

Marrin

Praktijkmanager

Marrin

Praktijkmanager

In 2005 ben ik begonnen met de opleiding tandheelkunde. Na het behalen van mijn bachelor in 2009 besloot ik echter hier niet verder in te willen. Ik heb het roer omgegooid en heb de versnelde opleiding PABO gedaan. Gedurende de opleiding ben ik aan het werk geweest als tandartsassistente, maar ook na het behalen van mijn diploma ben ik in een tandartspraktijk blijven werken. Uiteindelijk ben ik van de taken als tandartsassistente overgestapt naar de taken van balie-assistente. Dit bleek erg goed te bevallen.

Sinds augustus 2014 werk ik bij Buijs Tandartsen. De taken van balie-assistente heb ik inmiddels uitgebreid naar een uitdagend en afwisselend takenpakket als praktijkmanager.

Zwanny

Receptioniste

Zwanny

Receptioniste

In 2006 heb ik de overstap gemaakt van een notariskantoor naar een tandartspraktijk. Zonder enige tandheelkundige ervaring ben ik intern opgeleid tot balie-assistente.

Voor velen van u ben ik een vertrouwd gezicht geworden bij Buijs Tandartsen. U zult mij regelmatig aan de telefoon hebben gehad. Ik hoop al uw vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden per telefoon danwel per mail.

Ik hoop u nog vele jaren te mogen begroeten!

Carin

Receptioniste

Carin

Receptioniste

Ik werk sinds januari 2022 als receptioniste in het gezellige team van Buijs tandartsen.

Na heel wat jaren als assistente en preventieassistente te hebben gewerkt, heb ik in 2019 de switch gemaakt naar de balie/management kant van de praktijk. Een hele veelzijdige functie waarin het contact met de patiënten voor mij het allerleukste is aan mijn werk.

Ik heet u van harte welkom aan de balie van Buijs tandartsen, want alles is mooier met lach en een gezond gebit!

Bodil

Administratief medewerker

Bodil

Administratief medewerker

In 2013 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek in Groningen afgerond. Na het afronden van deze opleiding heb ik drie jaar in Madrid gewoond en gewerkt. Eenmaal terug gekomen in Groningen heb ik de PABO versneld gedaan, waarna ik een aantal jaren heb gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs. Administratie kwam hier als taak veel bij kijken. Dit bleek mij eigenlijk veel meer te trekken en in 2021 besloot ik om de stap te zetten en een baan in de administratie te realiseren. Sindsdien werk ik vanuit Rotterdam op afstand als administratief medewerker bij Buijs Tandartsen en tot op de dag van vandaag ben ik blij met deze switch!  

Buijs Academy

Neem snel een kijkje op buijsacademy.nl

"Restoring Nature"

'Duurzame onzichtbaarheid' is waar we voor gaan. De structuur van natuurlijke tanden en kiezen nabootsen en zorgen dat je daar jarenlang mee vooruit kan. We willen geen kronen maken en geen vullingen, maar tanden en kiezen die niet van echt te onderscheiden zijn. Zodat je heel lang niet ziet dat wij behandelingen hebben uitgevoerd bij jou in de mond.

'Restoring nature' is ons motto. We herstellen tot in het kleinste detail zodat het resultaat er zo natuurlijk mogelijk uitziet. We doen dat op zo'n manier dat de behandelde tanden en kiezen passen bij de rest van je gebit, je gezicht en bij jou als mens. De natuur zal altijd ons voorbeeld blijven.