Buijs Tandartsen

2 nieuwe tanden

Deze mevrouw is op jonge leeftijd op haar voortanden gevallen. Helaas begonnen de wortels na 15 jaar op te lossen. De 2 tanden waren als verloren te beschouwen. Er zijn 2 implantaten met 2 implantaatkronen naast elkaar geplaatst.

Na een lang behandeltraject van ongeveer 1 jaar, kan mevrouw nu weer volop lachen.

Chirurgie: Jappe Buijs
Prothetiek: Jappe Buijs
Tandtechniek: Stephan van der Made

Het maximale resultaat 

Als gevolg van een ongeval zijn in het verleden de tanden uit de mond gevallen. Hierna zijn deze teruggeplaatst. Na 15 jaren begonnen de wortels toch op te lossen en was het niet meer mogelijk de 2 tanden te behouden. Eerst is een beugel geplaatst om de tanden op de goede plek te zetten. Nadien zijn de 2 elementen verwijderd en zijn er 2 implantaten geplaatst. Hierop zijn eerst 2 tijdelijke kronen geplaatst om het tandvlees de goede kant op te schuiven. 

Voor
Na

Het moeilijke van het plaatsen van implantaten in het front is dat het tandvlees ook de juiste configuratie moet hebben. Anders is direct zichtbaar dat er een implantaat aanwezig is. In de huidige casus is met tijdelijke kronen het tandvlees vormgegeven. Dat duurt ongeveer 6 maanden. Als zowel de tandarts als de patiënt tevreden zijn, kunnen de tijdelijke kronen worden omgezet naar definitieve kronen.

Rechts
Links
Voor
Na

De röntgenbeelden zien er na 3 jaar nog stabiel uit.

Goed te zien is dat het tandvlees tussen de tanden mooi gevormd is. Het is als een lijst om een schilderij. Alleen als zowel de harde als de zachte weefsel de juiste dimensies hebben, is men verzekerd van een onzichtbaar resultaat.

Prachtige oppervlakte structuur van de kronen
Kronen mooi harmonieus passend binnen het gebit
Ook de juiste kleur van de kronen passend bij de rest van de elementen
Mooie harmonieuze lach
Een ontzettend blije patiënt

Wat de patient zegt:

"Eindelijk durf ik weer voluit te lachen!"

Mevr. van Pietersen