Buijs Tandartsen

All-on-4 brug

Heeft u geen tanden en kiezen meer? Wilt uw af van uw uitneembare prothese? En wilt u het 'neusje van de zalm'? Dan is een all-on-4 brug iets voor u. Deze brug, waarbij we elke tand en kies afzonderlijk en op maat ontwerpen, voelt echt zoals uw eigen tanden en kiezen. Zo bezorgen we u weer een volledige, mooie nieuwe lach.

Wat is het

Een all-on-4, of all-on-6 brug is een volledige porseleinen brug op vier of zes implantaten, afhankelijk van de situatie . U heeft geen gehemelte meer zoals bij een prothese. De brug zit permanent vast in de mond en uw smaak en gevoel komen weer helemaal  terug. Uw lach wordt helemaal opnieuw ontworpen naar uw eigen wensen.

Prothese boven
Porseleinen brug boven

Procedure

Eerst kijken we aan de hand van klinisch onderzoek en röntgenfoto's hoeveel implantaten noodzakelijk zijn. Dan wordt een (digitale) planning gemaakt om de exacte positie en het aantal implantaten te bepalen, waarna we de implantaten uiterst precies kunnen plaatsen. In sommige gevallen kan er meteen een tijdelijke brug worden vervaardigd. U gaat dan direct met tanden en kiezen weer naar huis. 

Een tijdelijke brug kan ongeveer een jaar functioneren. Zo kunnen de functie en de esthetiek worden getest. Hierna kan de definitieve porseleinen brug worden gemaakt. 

Wat kost het

Een dergelijke implantaatbehandeling vraagt veel planning, precisie en vaardigheid. Alles moet exact kloppen en precies op elkaar zijn afgestemd om tot een goed eindresultaat te komen. De kosten worden opgedeeld in planning en het plaatsen van de implantaten, de tijdelijke brug en de definitieve brug. Met behulp van een tijdelijke brug kunt u niet alleen de esthetiek en functie testen, maar ook de kosten faseren.

Begroting

Planning en plaatsen implantaten

€3.200 - 4.000

Per kaak

Tijdelijke brug

€3.500 - 4.000

Per kaak

Porseleinen brug

€10.000 - 12.000

Per kaak

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

We maken een plan op maat, maar globaal is dit onze aanpak

Intake
Plaatsen implantaten
Tijdelijke brug
definitieve brug
Final check