Buijs Tandartsen

Nieuwe 'smile'

Baal je van die ene tand die wat scheef staat? Of van kleine tanden of een scheve lach? Wil je een vollere en bredere lach? Dan is een nieuwe lach misschien wat voor jou. Door middel van facings, een beugel, kronen of enkele composietvullingen kunnen we je lach aanzienlijk verfraaien. Vraag naar de mogelijkheden! Zo voel je je beter en straal je meer positieve energie uit. 

Wat is het

Als u uw lach niet mooi vindt kunnen we (digitaal) een nieuw lach ontwerpen. Deze kunnen we u laten zien aan de hand van digitale foto’s en een digitale planning. Zo kunt u beoordelen of de nieuwe lach naar wens is. Zo ja, dan kunnen we verder met het maken van een 'live' proefmodel.

Procedure

Voor het maken van een proefmodel maken we lichtfoto’s en gebitsafdrukken of scans. De tandtechnieker maak dan een 'live' proefmodel dat we bij u in de mond kunnen plaatsen en testen. U kunt dit thuis laten zien en eventueel aanpassingen door laten voeren. Hierna kunnen de tanden en kiezen lichtjes worden geprepareerd en de afdrukken worden gemaakt. In een volgende zitting worden de kronen en/of facings geplaatst. 

Wat kost het

De prijs van een nieuwe lach hangt af van het aantal tanden en kiezen dat we moeten behandelen om tot een bevredigend resultaat te komen. Soms is het noodzakelijk om de kleine kiezen ook te behandelen. In andere gevallen is dat niet nodig.

Begroting

Nieuwe lach

€2.000 - 10.000

Afhankelijk van het aantal elementen

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

We maken een plan op maat, maar globaal is dit onze aanpak

Intake
In de eerste zitting zullen we alle gegevens verzamelen: we doen klinisch mondonderzoek, een röntgenonderzoek, maken gipsmodellen en brengen uw wensen en verwachtingen in kaart. Hierna gaan wij aan de slag met het maken van een behandelplan!
Bespreken behandelplan
Bij het maken van een nieuwe lach is het van groot belang dat u weet wat u kunt verwachten. Hoe gaat het eruit zien? Wat wordt de lengte en vorm van de tanden? En wat voor kleur krijgen ze? Pas als u tevreden bent, gaan we aan de slag!
Behandeling
Afhankelijk hoeveel elementen moeten worden behandeld, zullen we de tijdsduur inplannen. Soms gaat aan de behandeling een beugeltraject of implantologie vooraf. Daarna kunnen we de facings of kronen vervaardigen.
Nazorg
Na het perfectioneren van een nieuwe lach, wilt u deze natuurlijk ook mooi houden. We zullen u helpen met het in optimale conditie houden van zowel de tanden als het tandvlees.